För kostnadsfri rådgiving:
08-6513886

Advokat serveringstillstånd Stockholm

Advokat serveringstillstånd, Stockholm – Advokat Peter Skeppstedt

Behöver du Advokat för serveringstillstånd i Stockholm? Serveringstillstånd omfattar all slags överlämning av alkoholhaltiga drycker i utbyte mot betalning eller annan ersättning. Du som ska hålla en tillställning, fest eller annat evenemang där det kommer att serveras alkohol kan behöva ett sådant tillstånd om vissa kriterier är uppfyllda. Serveringstillståndet krävs om:

  • du ska anordna evenemang eller annan tillställning som du tänker annonsera på sociala medier eller tidningar; helt enkelt om du riktar dig till människor som du inte känner personligen.
  • du inte vet vilka som kommer delta och om de inte har något gemensamt med dig annat än att ni befinner er på samma fest.
  • det kommer att finnas en entréavgift samt om alkoholen säljs i vinstsyfte.

Om någon av punkterna ovan stämmer in på den tillställning, fest eller det evenemang som du planerar att hålla är det alltså nödvändigt att ha ett tillstånd. Det kan finnas flera skäl att vända sig till advokat Peter Skeppstedt för serveringstillstånd i Stockholm. De vanligaste skälen till varför man söker juridisk hjälp är:

  • Man har fått avslag på en ansökan.
  • Serveringstillståndet har blivit återkallat.
  • Det har kommit in en överklagan på serveringstillståndet.

Beroende på vilket slags evenemang du ska hålla kan det behövas olika typer av serveringstillståndet. Om ditt evenemang exempelvis ska hållas för ett slutet sällskap vid ett enstaka tillfälle behöver du bara ett tillfälligt tillstånd. Advokat Peter Skeppstedt hjälper dig så att det blir tydligt vilket serveringstillstånd som du behöver.

Vad krävs och behöver jag advokat för serveringstillståndet?

För att få serveringstillstånd måste du anses vara lämplig för att servera alkohol. Det ställs bland annat som krav att du sköter din ekonomi, inte har ett brottsligt förflutet. Du måste också klara ett kunskapsprov gällande alkohollagen.

Det kan lätt kännas överväldigande och svårt att veta hur man går vidare för att få serveringstillståndet. Advokat Peter Skeppstedt har bred kompetens och lång erfarenhet på området. Om du har haft problem eller har frågor kring ditt serveringstillstånd kan han hjälpa dig. Behöver du hjälp med ditt serveringstillstånd så ska du alltså inte tveka att höra av dig till för mer information. Advokat Peter Skeppstedt har sitt kontor i centrala Stockholm och tar gärna emot ditt ärende så snart som möjligt.

Lämna gärna dina kontaktuppgifter nedan så tar han kontakt med dig snarast.